До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Бренд Ali Saulidi представив колекцію веганського взуття

Бренд Ali Saulidi представив веганську капсульну колекцію, обличчям якої став Антон Савлепов.

Бренд Ali Saulidi представив "leather free" модель кросівок і присвятив цьому зйомку, обличчям якої став учасник групи "Агонь", Антон Савлепов, відомий як представник покоління green-minded, людей стурбованих екологічними проблемами.

Реклама

Нова модель є комбінацією снікерів з масивною підошвою і черевиків зі шнурівкою. Взуття виконане з екошкіри, яка є хорошою альтернативою натуральному матеріалу. Її головні особливості: гіпоалергенність, зносостійкість і необхідна для взуття можливість пропускати повітря. Крім того, на виготовлення екошкіри потрібна менша кількість ресурсів під час виробництва.

"Незважаючи на те, що ми спеціалізуємося на виробництві взуття зі шкіри, ідея відповідального споживання дуже резонує з нашим світовідчуттям. Нам подобається, що в моду входять різні екоконцепції, і серед наших друзів стає все більше їх послідовників. Тому ми вирішили провести експеримент і подивитися, наскільки затребуваним може бути взуття з екоматеріалів, і чи реально зробити його модним. Ми дуже вдячні Антону за те, що він підтримав нашу ідею і став обличчям кампейну", – розповідає дизайнер Алі Сауліді.

Модель буде представлена в межах спеціального корнера Sustainable Fashion Pad під час Ukrainian Fashion Week з 1 до 5 лютого.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.