До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Anrealage представили одяг, що змінює колір під ультрафіолетовим світлом

Десять років тому дизайнер Кунігіко Морінага вперше використав тканину з фотохромними властивостями, що залежать від світла, і відтоді регулярно повертається до цієї технології. Під час Тижня моди в Парижі, що щойно розпочався, токійський бренд Anrealage вперше інтегрував цю технологію в штучне хутро, оксамит, мереживо, трикотаж, жакард і атлас.

Моделі парами виходили на подіум в суміжному, але не ідентичному одязі, який часто був симетричним, однаковим на вигляд спереду та ззаду. Дві ультрафіолетові лампи опускалися перед моделями. Коли світло проходило перед одягом, його колір перетворювався з переважно білого на яскраві тони та візерунки, зокрема культову монограму Anrealage і горошок.

Реклама

Anrealage, осінь-зима 2023/2024
Anrealage, осінь-зима 2023/2024

За словами Морінага, одяг також реагує на ультрафіолетове сонячне світло, і ця реакція залежить від конкретних погодних умов, яким він піддається. Мабуть, найефектнішим вбранням показу стала жовта сукня з вертикальними зеленими смужками — це було справжнє викриття магії Морінага. Глядачі аплодували майже кожній метаморфозі.

Anrealage, осінь-зима 2023/2024
Anrealage, осінь-зима 2023/2024

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.