До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Алісія Вікандер і Дженніфер Коннеллі в лукбуці Louis Vuitton Pre-Fall 2019

Показ наступної круїзної колекції відбудеться 8 травня 2019 року в Нью-Йорку. Про це головний дизайнер Будинку, Ніколя Жескьєр, повідомив на своїй Instagram-сторінці: дизайнер опублікував відео, де з висоти пташиного польоту зняті місця попередніх локацій, їх супроводжують зображення горизонту Нью-Йорка. Колекцію Louis Vuitton Resort 2020 креативний директор представить публіці за день до свого дня народження і до початку щорічного благодійного балу Met Gala. Лукбук для колекції Louis Vuitton Pre-Fall 2019 Жескьєр вирішив представити з допомогою головних муз Будинку: Дженніфер Коннеллі, Мішель Вільямс, Леї Сейду, Алісії Вікандер, Рут Негги, Лори Герріер, Райлі Кіо, Софі Тернер і Дуни Бей – всі ці дівчата раніше знімалися в кампаніях бренду і, по суті, в лукбуці не вистачало тільки Емми Стоун.

Зате для бренду вперше знялася трансгендерна актриса Індія Мур, одна з зірок серіалу Раяна Мерфі "Пози", який був номінований як найкращий телесеріал в драматичній категорії на недавньому "Золотому глобусі". "Всі ці жінки дуже різнобічні особистості, які втілюють моду Louis Vuitton. Будь то зірки або нові обличчя, всі вони мають однакову силу і впевненість у своєму виборі, одночасно втілюють еклектизм жіночої ідентичності", – поділився Ніколя Жескьєр. Всього в зйомках, автором яких став фотограф Кольєр Шорр, брали участь 17 актрис. Стилістом працювала Марі-Амелі Сові.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.