До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Головний посол Louis Vuitton: три образи Бріжит Макрон у Бельгії

Перша леді Франції Бріжит Макрон разом з чоловіком Еммануелем Макроном відвідала Бельгію з офіційним триденним візитом. Її гардероб – це завжди відмінна ілюстрація правильного розуміння доречності та своєчасності. У перший день свого міні-туру Бріжит одягнула сіру сукню в тонку смужку і легке пальто їй в тон, а доповнила образ сумкою і шкіряними рукавичками. Весь образ, за традицією, зібраний в Louis Vuitton. Королева Бельгії Матильда, яка супроводжувала Бріжит, була в червоному комплекті Dior Haute Couture.

Королева Бельгії Матильда і Бріжит Макрон

Для урочистого прийому в Королівському палаці в Брюсселі Бріжит обрала вечірню сукню до підлоги також французького Будинку Louis Vuitton чорного кольору з металізованим срібним декором.

Реклама
Королева Бельгії Матильда і Бріжит Макрон

Сірий брючний костюм, який Бріжит Макрон одягнула наступного дня, перша леді урізноманітила ботильйонами з кольоровими вставками і рожевим шарфом та рукавичками.

Королева Бельгії Матильда і Бріжит Макрон

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.