До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Адель отримала BRIT Awards у сукні українського бренду Marianna Senchina

8 лютого в Лондоні відбулася щорічна музична премія BRIT Awards. Співачка Адель стала переможницею відразу в трьох номінаціях: "альбом року", "артист року" і "пісня року".

Адель на BRIT Awards 2022 в платье Marianna SenchinaАдель на BRIT Awards 2022 в сукні Marianna Senchina

Щоб отримати одну із заслужених статуеток, співачка вийшла на сцену BRIT Awards у сукні українського бренду Marianna Senchina. Адель вибрала коротку оксамитову сукню бренду з відкритими плечима й пишними рукавами.

Реклама
Адель на BRIT Awards 2022 в платье Marianna SenchinaАдель на BRIT Awards 2022 в сукні Marianna Senchina

Адель з’явилася на червоній доріжці церемонії вручення BRIT Awards в кастомізованій сукні від Armani Privé. Італійський модний Дім пошив для співачки елегантну чорну оксамитову сукню, яку доповнював шлейф з тюлю і глибокий V-подібний викот.

Адель на BRIT Awards 2022 в платье Armani PrivéАдель на BRIT Awards 2022 в сукні Armani Privé
Адель на BRIT Awards 2022 в платье Armani PrivéАдель на BRIT Awards 2022 в сукні Armani Privé

Пізніше Адель з’явилася на сцені BRIT Awards, щоб виступити з піснею I Drink Wine зі свого останнього альбому "30". Для виступу співачка вибрала яскраву блискучу сукню Valentino авторства П’єрпаоло Піччолі. Сукня зі світло-зеленого шифону, розшита лелітками, з декоративними рюшами й об’ємними рукавами мала абсолютно казковий вигляд.

Адель на BRIT Awards 2022 в платье ValentinoАдель на BRIT Awards 2022 в сукні Valentino

Поява Адель на BRIT Awards спровокувала чутки про те, що співачка заручена. А все завдяки каблучці з великим діамантом на безіменному пальці її лівої руки.

Адель на BRIT Awards 2022 Адель на BRIT Awards 2022

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.