До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Адель випустила новий альбом "30"

Співачка Адель випустила перший альбом за останні 6 років. Він називається "30" – у цьому віці Адель вийшла заміж за Саймона Конеккі, а через три роки, навесні цього року, розлучилася з чоловіком. До альбому увійшли 12 пронизливих, ліричних, потужних треків, в яких Адель співає про розлучення і самотність, зворотний бік слави й успіху, а також розповідає про взаємини з сином, який дуже нелегко пережив розлучення батьків.

"Коли мені було 30, усе моє життя розвалилося, а я навіть не знала про це. За кілька місяців до свого дня народження я "відкусила" гранату і жбурнула її буквально в центрі свого життя. Ми з чоловіком дуже довго тримали розлучення в таємниці. Нам довелося не поспішати, тому що в цьому брала участь дитина. Я дівчина з розбитим серцем — але я жива, щаслива і йду далі". Ця цитата з великого інтерв'ю Адель, яке вона дала британському Vogue і яке вже стало програмним.

Реклама

Робота над альбомом "30" розпочалася у 2018 році. Його саундпродюсер — Грег Керстін, співавтор попереднього альбому співачки "25". Четвертий студійний альбом 33-річної Адель вийшов найособливішим у її дискографії. Так, один із треків, "My Little Love" — це колискова, яку Адель написала спеціально для сина. У тексті можна почути реальний уривок з розмови Адель і її 8-річного сина Анджело. Шанувальники співачки чекали на цей альбом Адель більше п'яти років, і відразу після його виходу соцмережі просто вибухнули захопленими відгуками й коментарями. "Вам не потрібно бути у стосунках — чи в розлученні — щоб плакати над цією музикою. Вона торкається кожного", — пишуть шанувальники Адель.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.