До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 образів для побачень від українських дизайнерів

Напередодні Дня всіх закоханих пропонуємо серйозно задуматися про образи для побачень: до того ж це не обов’язково має бути зустріч двох людей різної статі, це може бути побачення із собою, побачення з великою компанією подруг або навіть з вихованцем. Найважливіше бути закоханим у себе, ближнього, іншого, і, звісно ж, у життя.

Сукня Litkovskaya

Реклама

Вовняна сукня з додаванням шовку від Лілії Літковської, чудова для особливого вечора — її строгий крій і мідідовжина завжди мають доречний вигляд. Відкрита спина й корсет зі шнурівкою додають образу особливої чуттєвості. Ми впевнені, сукня стане елегантною уніформою на всі випадки життя, навіть якщо після побачення треба буде незаплановано вирушити до РАЦСу.


Піжама Sleeper

Оскільки багато хто День закоханих зустрічатиме вдома, і правильно зробить, ми пропонуємо вбратися в Sleeper. Наш вибір припав на рожеву диско-піжаму з рукавами й штанами кльош. Цей образ ідеально пасуватиме для домашнього караоке або романтичної вечері.

Сукня Anna October

М’ятна, сатинова сукня від Anna October теж стане чудовим вибором для побачення. Ви можете накинути на плечі шубу зі штучного хутра й бігти у філармонію чи кіно.

Костюм Bobkova

Однобортний брючний костюм з вовни авторства Христини Бобкової ідеальний на той випадок, якщо ви не знаєте куди вас запросили і морочите голову, що вдягнути. Жакет з англійським коміром і штани із застроченими стрілками спереду — класичний силует, що завжди доречний.

Сукня Bevza

Вовняна сукня до підлоги від Світлани Бевзи — стане прекрасним вибором, якщо ви плануєте прогулянки на побаченні. Ця довга сукня А-силуету — самодостатній елемент гардероба і їй не потрібна додаткова стилізація. Виріз на грудях з імітацією тканинних перлів надає чуттєвості образу й робить сукню елегантною та комфортною водночас.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.