До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Золоті 1920-ті: колекція Gasanova Pre-Fall 2022

У межах ювілейного Ukrainian Fashion Week дизайнерка Ельвіра Гасанова представила свою нову колекцію Pre-Fall 2022, натхнену революційними 1920-ми. Ті роки недарма називають "золотими" чи "божевільними", а Фіцджеральд охрестив їх "добою джазу". Як і музичний жанр, той період теж був динамічним і мінливим.

Gasanova Pre-Fall 2022

Відгомін бунтівливих подій, емансипація жінок — все змінило звичний триб життя й моду десятиліття. На зміну вікторіанським пишним сукням і корсетам прийшли менш довгі спідниці, вільні фасони, занижена талія, а ось любов до вишивок і розсипу каменів тільки зміцнилася. До характерних елементів того часу — пір’я, розкоші й каміння — дизайнерка додала сучасні силуети й матеріали. Костюм з льону, вкорочені жакети й мініспідниці з торочками, напівпрозорі блузи й сітчасті сукні, акцентні вирізи й окреслена талія — нова колекція вдало поєднує протилежні грані 1920-х і 2020-х. Але, на відміну від XX століття, нині не треба шукати приводу для яскравого вбрання.

Реклама
Gasanova Pre-Fall 2022
Gasanova Pre-Fall 2022
Gasanova Pre-Fall 2022

"Завжди дивуюся, як у мені поєднуються такі різні особистості. Перша любить чорний колір і мінімалізм, а друга вже п’ять років створює речі з камінням. У колекції Pre-Fall 2022 зі стилісткою Женею Скварською ми об’єднали ці несхожі грані. У результаті вийшли максимально вишукані, але водночас строгі брючні костюми з блискучими вишивками, камінням і, звісно, ми не забули про ефектні сукні. Переважають у колекції відтінки шоколаду й троянди з полуницею — ідеальний рецепт для будь-якої вечірки цього літа", — коментує колекцію Ельвіра Гасанова.


Gasanova Pre-Fall 2022
Gasanova Pre-Fall 2022
Gasanova Pre-Fall 2022
Gasanova Pre-Fall 2022

Науковці передбачили повторення "нових" 1920-х після пандемії і, здається, мали рацію. Любов до гарного вбрання, бажання без жодних обмежень показувати його світу й поринати в гедонізм — те, що об’єднує бурхливі 1920-ті й наш час. Більше образів з колекції Gasanova Pre-Fall 2022 дивіться в нашій галереї.

<b>gasanova pre-fall22</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.