До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі пуховики від українських дизайнерів

Сучасний міський гардероб складно уявити без пуховика, який сьогодні можна вільно носити не тільки зі звичними джинсами або спортивними костюмами, а й із вечірніми сукнями. Українські бренди також охоче працюють із цим предметом одягу, не перестаючи придумувати щоразу нові варіації. Ми вибрали п’ять пуховиків Made In Ukraine, з якими цієї зими буде не тільки тепло, а й гарно.

Золото нації

Металізована фактура навіть найтехнологічніший пуховик робить подібним до зливка коштовного металу. Саме такі асоціації виникають, щойно поглянеш на пуховики з нової колекції українського бренду Marchi. До того ж із технологічністю в пуховиків цієї марки теж усе гаразд. Наприклад, всі металізовані моделі мають протидощове покриття.

Реклама
Marchi
Бунтівничий дух

Цієї зими український бренд Ienki Ienki зумів поєднати комфорт пуховиків і бунтівничий дух світу байкерів, представивши Biker Jacket у новій колекції. Така куртка має всі ознаки класичного байкерського одягу, але водночас у ній по-справжньому тепло. Характеру цієї речі додає глянсове покриття.

IENKI IENKI
Сама елегантність

Прихильниці ділового стилю з настанням зими стикаються з проблемою: із чим поєднувати улюблені брючні костюми, коли в пальті вже холодно. Не всі готові до стилізації класики зі спортивним пуховиком, як це роблять зірки стритстайлу. Ідеальне рішення тут знайшов дизайнер Лаша Мдінарадзе, який створив стьобане тепле пальто, скроєне за всіма правилами кравецького мистецтва, — вузький силует, окреслені плечі й прямий крій точно сподобаються дівчатам із зобов’язаннями щодо дрес-коду.

GUDU
Стібок за стібком

Стьобані речі вже кілька сезонів поспіль визначають модні зимові тренди. Небанальне рішення на тему запропонував український бренд Moon Goose, в осінньо-зимовій колекції якого є стьобані двійки зі штанів-бананів і вкороченого пуховика. Через коротку довжину останнього перейматися не варто — штани надійно закривають поперек і гарно окреслюють талію.

MoonGoose
У ковдрі

Всім нам знайоме почуття, коли взимку абсолютно не хочеться вилазити з-під теплої ковдри. Саме з такими думками створювали пуховик-ковдру українського бренду KATSURINA. Вперше Даша Кацуріна придумала цю річ шість років тому, а джерелом натхнення для неї стала справжня ковдра з крамниці Jysk. За цей час пуховик-ковдра зазнав безліч змін — змінилися довжина й рукави, вперше з’явився капюшон, стало ще більше пуху всередині, а кишені сховалися за потаємну змійку. "Зима — це час, коли досить складно почуватися стильно й водночас тепло та комфортно. Але ми постаралися!" — каже засновниця бренду Даша Кацуріна.

KATSURINA

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.