До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зірковий камбек: ремені з великими пряжками повертаються

Захоплення естетикою Y2K за останні кілька років роз’єднало багатьох. Тоді як одні були цілком згодні з відродженням джинсів з низькою посадкою та блискучих футболок з логотипами, інших лякала навіть думка про те, що спортивні костюми від Juicy Couture та сукні поверх джинсів знову з’являться. Переглядаючи фотографії того періоду, можна побачити, скільки зірок носили на червоній доріжці один особливий аксесуар – яскравий ремінь з великою пряжкою. Тепер він також повертається на модні подіуми.

Дженніфер Лопез, 2000-ні роки
Дженніфер Лопез, 2000-ні роки

Реклама

Кричуща естетика нульових нагадує про простіші часи, коли знаменитості розважалися з тим, що вони носили, і не сприймали себе надто серйозно. Ремінь з великою пряжкою, який часто поєднують із джинсами з низькою посадкою та "дитячою" футболкою, є маленькою забавою для вбрання. Одним із класичних прикладів є образ Дженніфер Лопес на церемонії MTVTRL, коли вона обрала прикрашену блискучими каменями пряжку у формі серця у поєднанні з яскравим топом і джинсами. Окрім цього, цей тренд у різні часи підтримували такі зірки, як Брітні Спірс, Періс Гілтон і учасниці Destiny’s Child.

Dsquared2, Gucci, Kenzo, колекції сезону осінь-зима 2023/2024
Dsquared2, Gucci, Kenzo, колекції сезону осінь-зима 2023/2024

Сьогодні ці ремені можуть здатися занадто костюмованими або ретро. Але, як засвідчили останні покази чоловічого одягу, є способи зробити так, щоб вони мали крутий та актуальний вигляд. Поєднуйте їх із стриманішими речами, щоб цей аксесуар сяяв сам собою. Монограма Gucci GG урізноманітнила класичне поєднання футболки та джинсів, а золотий логотип Kenzo додав нотку зухвалості утилітарному зеленому ансамблю. Окрім цього, дизайнери також схиляються до більш "нахабних" пряжок: наприклад, свій ремінь I Love Beer Dsquared2 поєднали з футболкою Choke — посиланням на Coca-Cola (Coke).

Гейлі Бібер, 2023 рік
Гейлі Бібер, 2023 рік

Враховуючи, що зараз мода перебуває у стані витонченого мінімалізму (назвіть це перезавантаженням після тенденцій Barbiecore та Y2K минулого року), можна стверджувати, що кітчовий ремінь є ідеальним предметом, щоб зберегти трохи минулорічної бурхливої енергії. Його також можна поєднати зі стримано розкішним светром і джинсами або, наслідуючи приклад Гейлі Бібер, римувати з комбінезоном, що повторює вигини тіла. Це простий спосіб надати своєму образу індивідуальності.

Ріта Ора, 2023 рік
Ріта Ора, 2023 рік

Текст: Christian Allaire

За матеріалами vogue.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.