До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Привіт із 2000-х: як стильно носити пояс-ланцюг цього літа

Ще один тренд, який походить безпосередньо з 2000-х років, пояс-ланцюг, улюблений аксесуар таких знаменитостей, як Брітні Спірс і Дженніфер Лопес. Пояс-ланцюг універсальна й елегантний модна річ, що повернула собі колишню популярність. Ремінь, що складається з металевих ланок, може миттєво перетворити простий одяг на щось вишукане й сучасне.

Chanel
Chanel

Реклама

Пояс-ланцюг, який дещо підпадає і під сучасний тренд бохо, розкрив увесь свій потенціал на подіумі. Їх можна побачити у колекціях Chanel, Miu Miu та, звісно, Versace. Кожен бренд пропонує власну версію аксесуару, що робить його зірковим трендом літнього сезону 2024 року.

Versace
Versace

Прості, з логотипом, прикрашені штучними діамантами чи стразами: модниці залюбки пробують нові варіанти. Пояс-ланцюг носять не тільки з джинсами з низькою посадкою, адже він набагато елегантніший. Streetstyle-зірки та знаменитості римують його і з маленькою чорною сукнею, наприклад.

Майлі Сайрус
Майлі Сайрус

Цей аксесуар визначив стиль Майлі Сайрус під час останнього туру співачки, коли вона виконувала пісню Flowers на сценах по всьому світу. Він також став шикарним вибором для Ельзи Госк на Французькій Рив'єрі під час відпустки і навіть для елегантної сукні бельгійської співачки Анжель на червоній доріжці MET Gala.

Анжель
Анжель

Блискучі пояси-ланцюги здебільшого носять на талії, як у випадку Софії Річі, а в тому, як інфлюенсерка Лена Махфуф одягла його, щоб сісти в літак, прямуючи на Каннський фестиваль, відчувається ностальгічний ефект.

Лена Махфуф
Лена Махфуф

Марго Роббі
Марго Роббі

За матеріалами vogue.fr.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.