До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Взуття, яке замінить класичні лофери у 2024 році

Лофери — один з найкласичніших та найуніверсальніших видів взуття. Протягом останніх років ми бачили різноманітні варіації цих пар: від вишуканих пенні-лоферів до грубих і масивних моделей. Однак у 2024 році на перший план виходить інше взуття — теж своєрідна варіація лоферів, яка також має назву мокасини, або топсайдери.

Реклама

Вперше це взуття привернуло нашу увагу ще в жовтні 2023 року у колекції Miu Miu весна-літо 2024, коли моделі дефілювали по подіуму в м'яких замшевих мокасинах, що нагадували традиційне взуття для яхтингу і морських прогулянок. Пізніше ще м'якші та менш структуровані моделі з'явилися в декількох інших наших улюблених брендів, як-от The Row, Proenza Schouler, Khaite та Tod's. Вже в січні 2024 року на вулицях Мілана і Парижа під час чоловічих тижнів моди можна було помітити, як гості шоу інтерпретують цю взуттєву тенденцію. Впевнено можемо сказати: мокасини та топсайдери стають одними з найпопулярніших пар 2024 року.

У своєму класичному вигляді це взуття має коричневий відтінок, який варіюється від рудого до вишуканого шоколадного. Щодо текстур, то можна знайти топсайдери із замші і шкіри. Мокасини A.emery та Proenza Schouler в дещо більш сучасній інтерпретації мають невеликий каблук, що додає взуттю певної елегантності. Щодо стайлінгу, то це взуття римується з усім: від прямих джинсів і затишних светрів до класичних штанів та строгих пальт.

THE ROW
THE ROW
TOD’S
TOD’S
BALLY
BALLY
ANN MASHBURN
ANN MASHBURN
CAR SHOE
CAR SHOE
THE ROW
THE ROW
MIU MIU
MIU MIU
TOD’S
TOD’S

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.