КУПИТИ КВИТКИ

Взуття, без якого не обійтись цієї осені: 9 важливих трендів

Колекції сезону осінь-зима 2024/2025 принесли кілька несподіваних трендів у світ взуття. Цього сезону на перший план виходить поєднання розкоші й практичності. Ми бачимо шкіряні чоботи до коліна (Chloé, Fendi), які підходять як для повсякденного носіння, так і для особливих подій, та стильні капці (Miu Miu), що додають затишку й жіночності до образу.

Gucci, Alaïa, Chloé, Loewe, Prada
Gucci, Alaïa, Chloé, Loewe, Prada

Реклама.

Загальний настрій сезону відрізняється зрілістю, і головні взуттєві тренди осені 2024 року руйнують попередній домінуючий стиль "тихої розкоші". Це особливо проявляється у великій кількості черевиків та туфель з анімалістичними принтами, які привернули увагу на подіумах.

Перехід від літнього сезону до осіннього зазвичай починається з оновлення гардероба взуттям, і ось дев’ять ключових трендів взуття осені-зими 2024 року, які допоможуть вам у цьому. Питання лише в тому: який із них ви оберете?

Це підкреслюють черевики та туфлі з анімалістичними принтами, які вже стають улюбленцями модниць.

Отже, далі демонструємо та розповідаємо про дев'ять ключових трендів взуття сезону осінь-зима 2024/2025.

Офісні туфлі

Dries Van Noten
Dries Van Noten

Офісний стиль опинився у центрі уваги на показах Carven, Tod’s, Toteme та Tory Burch, де дизайнери представили оновлені версії класичних буденних туфель на підборах. У сезоні осінь-зима 2024/2025 вони зробили традиційні семисантиметрові шпильки стильними та модними, звузивши носок туфель та переосмисливши форму підбора.

Чоботи до коліна

Ferragamo
Ferragamo

Чоботи вище коліна стали одним із головних трендів сезону. Такі бренди як Chloé та Gucci, пропонують моделі у різних кольорах та матеріалах.

Байкерські черевики

Valentino
Valentino

Цього сезону мотоциклетний стиль знову в моді — черевики з пряжками й металевими деталями підходять для створення сміливого образу. Prada та Miu Miu додали цим моделям зухвалості завдяки патині.

Туфлі Мері Джейн

Miu Miu
Miu Miu

Традиційні туфлі з ремінцями отримали сучасне звучання завдяки масивним підборам, яскравим елементам та блискучим матеріалам, що робить їх ключовим трендом.

Елегантні вечірні туфлі

Prada
Prada

Цього сезону туфлі з коштовними прикрасами можна носити не тільки на вечірки, але й у повсякденному житті.

Балетки на підборах

Alaïa
Alaïa

Балетки залишаються актуальними й у сезоні осінь-зима 2024/2025, але тепер їх доповнюють підборами різної висоти. Це ідеальний вибір для тих, хто цінує комфорт.

Тваринні принти

Alaïa
Alaïa

Черевики та туфлі з анімалістичними принтами стали популярними у колекціях сезону осінь-зима 2024/2025. Вони додають стилю та екстравагантності будь-якому образу. Цікаво, що тепер ці візерунки стали менш сміливими, але більш універсальними.

Лофери

Victoria Beckham
Victoria Beckham

Цього сезону лофери отримали нове життя — від платформ до бахроми, бренди пропонують незвичайні варіанти класичних моделей.

Комфорт понад усе

Simone Rocha
Simone Rocha

Цього сезону у центрі уваги — комфорт. Miu Miu представили шкіряні капці, а Carven та Staud запропонували м’яке взуття, яке захочеться носити кожен день.

За матеріалом vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.