3 способи носити чоботи вище коліна цього сезону

Чоботи вище коліна у байкерському стилі, з рюшами або жорстким верхом взуття, яке досить часто повертається в моду. Однак цієї осені воно стане основою для справді різноманітних стилізацій. У своїй колекції для Chloé Чемена Камалі пропонує носити їх у стилі бохо, поєднуючи з картатими пальтами й повітряними сукнями з рюшами. Максиміліан Девіс у Ferragamo римує чоботи з вовняними жакетами довгого крою, а Gucci рекомендують комбінувати їх з короткими сукнями й аксесуарами контрастного кольору. Vogue.ua зібрав три стильні способи носити чоботи вище коліна цього сезону.

Чоботи вище коліна + сукня в стилі бохо

У своїй осінньо-зимовій колекції Chloé пропонують естетику бохо в сучасній, сексуальній і дуже міській версії. Повітряні максісукні з рюшами якнайкраще поєднувати з чоботами до середини стегна та золотими прикрасами. Це швидкий рецепт для шикарного образу — не дивно, що модниці з усього світу його обожнюють.

Чоботи вище коліна + шорти

Це пропозиція стилю, яка, залежно від аксесуарів, може бути як класичною, так і сміливою. На перший погляд комбінація чобіт і шортів здається основою вечірнього образу, але в поєднанні з елегантним вовняним пальтом вона набуває більш скромного характеру й ідеально пасує для повсякденного використання. Тут варто стежити за узгодженістю пропорцій і кольорів — дотримуйтеся максимум двох, бажано контрастних відтінків.

Чоботи вище коліна + мідіспідниця

Універсальний образ, який можна одягнути в офіс, на зустріч з друзями або навіть на побачення. У ньому можна сміливо експериментувати з кольорами та фактурами одягу й аксесуарів. Поєднуючи мідіспідницю та чоботи вище коліна, ви надаєте цьому виразному взуттю більш витонченого характеру. Комбінуйте цей дует із приталеним лонгслівом, а також із сорочкою в чоловічому стилі або, в трохи більш чуттєвому варіанті, з кроп-топом, що оголює живіт, і короткою шкіряною курткою.

За матеріалами Vogue.pl.

Популярне на VOGUE