КУПИТИ КВИТКИ

Сумки з анімалістичним принтом — гарячий тренд осені, який ви не можете пропустити

Анімалістичні принти то з'являються, то зникають із модних трендів, але зараз вони явно "на коні". Звичайно, для деяких людей дикі візерунки є невіддільною частиною гардероба, незалежно від тимчасових тенденцій. Однак якщо подивитися ширше, леопардові, зеброві, тигрові, коров’ячі та зміїні принти нині на піку популярності — їх можна побачити на подіумах, на вулицях столиць моди та великих міст, а також в стрічках соціальних мереж.

Jil Sander весна-літо 2024
Jil Sander весна-літо 2024

Реклама.

Найлегший спосіб додати анімалістичні принти до свого гардероба — почати з аксесуарів. Якщо ви прихильник стриманих образів, то сумка з принтом стане ідеальним варіантом — вона дозволить вам уникнути покупки, наприклад, сміливого леопардового пальта чи тигрового жакета, які може бути складно поєднувати з іншим речами. Наприклад, ви можете випробувати одну з нових сумок-бочок із зебровим принтом від Talia Byre, яка стала доволі популярним аксесуаром на Тижні моди в Лондоні. Цю сумку також скоро випустять у варіантах з коров’ячим і жирафовим принтами. Вона виявилася не тільки зручним і доволі містким аксесуаром, але й викликала чимало обговорень і привернула до себе увагу як в реальності, так і в мережі.

Bottega Veneta осінь-зима 2024/2025
Bottega Veneta осінь-зима 2024/2025

Цієї осені варто звернути увагу на вінтажні сумки з анімалістичними візерунками. Вони не тільки додають цікавості образу, але й мають свою історію та особливу атмосферу, що робить їх унікальними. Відомі ікони стилю, такі як Кейт Мосс, ще у 1990-х зробили ці сумки популярними, і зараз вони знову повертаються на передову модної індустрії. Особливо актуальними є моделі з природними потертостями, які надають аксесуару автентичності та характеру. Серед вінтажних моделей слід звернути увагу на моделі Louis Vuitton або ж Azzedine Alaïa.

Khaite осінь-зима 2024/2025
Khaite осінь-зима 2024/2025

Сумки з такими принтами прекрасно поєднуються як з класичними образами — тренчами, пальтами чи в’язаними светрами, так і з більш сміливими ансамблями. Вони додають акцент і завершеність будь-якому вбранню, дозволяючи виділитися. Прокрутіть далі, щоб ознайомитися з найактуальнішими варіантами сумок з дикими візерунками, які допоможуть зробити ваш образ яскравим і сучасним.

BALENCIAGA
BALENCIAGA
ISABEL MARANT
ISABEL MARANT
FENDI
FENDI
KHAITE
KHAITE
ALAÏA
ALAÏA
FERRAGAMO
FERRAGAMO
KNWLS
KNWLS
SAMSØE SAMSØE
SAMSØE SAMSØE
STAUD
STAUD
MARNI
MARNI
RABANNE
RABANNE
LOUIS VUITTON
LOUIS VUITTON
MARC JACOBS
MARC JACOBS
SAINT LAURENT
SAINT LAURENT

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.