До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Затишне взуття – улюблений вибір зірок

Спірне взуття домінувало 2022 року. Тепер у світлі софітів з’явилася нова інтерпретація – затишні аксесуари, які настільки ж стильні, як і практичні. Дизайни від Ugg і Birkenstock очолили чарти минулого року (бостонські клоги опинилися у списку найпопулярніших товарів п’ять кварталів поспіль), але, схоже, більш дивовижні моделі стають популярними серед зіркових дівчат. Можливо, настав час для нової хвилі зручного взуття?

Гейлі Бібер
Гейлі Бібер

Реклама

Гейлі Бібер, Кендалл і Кайлі Дженнер носили найсміливіше зручне взуття під час відвідування гірськолижного курорту Аспен наприкінці минулого року. Гейлі поєднала чорні м’які чоботи Loewe з обʼємним пальтом та протисонцевими окулярами розміру мікро від Saint Laurent. Тоді як Кендалл вибрала пару ковбойських чобіт, прикрашених хутром, до свого простого вбрання, що складалося з білої футболки, джинсів і дублянки.

Гейлі Бібер
Гейлі Бібер

З іншого боку, Кайлі підняла градус, взувши ті самі чоботи Loewe, що й Гейлі, але у кремовій версії з хутром, і поєднала їх із чорним вініловим комплектом бікіні Good American. Ще більше демонструючи універсальність зручного взуття, Кайлі незабаром вибрала ультрам’яку пару черевиків Rick Owens Lunar на шнурівці.

Кайлі Дженнер
Кайлі Дженнер

Цього тижня в Лос-Анджелесі Гейлі вкотре довела, що надзвичайно зручне взуття тут і надовго, поєднавши м’які мюлі Puma з тренчем Saint Laurent і спортивними легінсами. Якщо ви хочете інвестувати в пару для свого гардеробу, робіть ставку на більш масивні силуети з нейтральними акцентами.

Loewe
Loewe

Puma
Puma

Текст: Alex Kessler

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.