До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: практичні сумки на щодень у колекціях українських дизайнерів

Повномасштабне вторгнення змінило підхід до створення речей: тепер вони повинні бути не тільки красиві, а ще й зручні та місткі. Це стосується й аксесуарів: дизайнери представляють структуровані практичні сумки, що підходять під будь-який образ. Vogue.ua зазирнув у колекції українських брендів і вибрав найактуальніші універсальні сумки на щодень.

Bagllet

Лаконічні, стильні та якісні аксесуари задають тон, але залишають простір для самовираження. Особливостями виробів лінійки Unique є структурована форма, чіткі лінії, унікальний дизайн та італійська шкіра тоскана, а також базові відтінки, що пасуватимуть як до розслаблених, так і до святкових образів.

Реклама

BOHDAN HONCHARENKO x VERDONI

Сумка, що стала результатом колаборації двох українських брендів Bohdan Honcharenko та Verdoni, показує свою практичність у всій красі: поясний аксесуар, витворений у стилі мілітарі, має великогабаритні кишені та точно вмістить усе необхідне. Модель доступна в матовій та лакованій версіях.

Kachorovska

Мініатюрні сумки Drew від Kachorovska створені з натуральної шкіри та мають дві короткі ручки і знімний довгий ремінець, що дає можливість носити їх як кросбоді або на плечі. Завдяки кольоровій гамі, що складається з базових відтінків коричневого, хакі та чорного, сумка ідеально впишеться в будь-який гардероб.

Kate Kore

Шанувальницям аксесуарів розміру XXL варто звернути увагу на дизайни Kate Kore. Чорна сумка тоут справжня знахідка для тих, кому важливо мати під рукою всі необхідні речі, як-от ноутбук, щоденник, косметичку та багато іншого. Аксесуар вироблений з натуральної італійської шкіри високої якості, а всередині має лакову підкладку.

LONA PRIST

Модель Square була створена за мотивами роботи "Біле на білому" Казимира Малевича 1918 року. Найяскравіший зразок безпредметного мистецтва, пізніше названого супрематизмом, набуває особливої форми в колекціях LONA PRIST. Гладка матова шкіра, шнур з масивним вузлом і відсутність декоративних елементів нічого, що порушує баланс.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.