До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Та сама ідеальна сумка, яку ви шукали: LITKOVSKA презентує ZIP BAG

Відомий український бренд LITKOVSKA, який підкорив світ сміливими дизайнерськими рішеннями, розширює свої горизонти. Бренд оголосив про запуск нової лінійки аксесуарів, яка стане доповненням до будь-якого гардероба та підкреслить індивідуальний стиль.

Першою ластівкою нової лінійки стала сумка Zip Bag — справжнє втілення філософії LITKOVSKA. Ця сумка, створена з високоякісної шкіри, поєднує в собі елегантність та практичність. Завдяки продуманому дизайну й універсальним кольорам, Zip Bag стане чудовим доповненням до будь-якого образу, хай то буде діловий костюм, вбрання на щодень або вечірній вихід.

Реклама

Особливості Zip Bag? Завдяки адаптивним ручкам на застібках-блискавках, сумку можна носити на плечі, як клатч або навіть як рюкзак, надаючи простір для самовираження та експериментів. Ця сумка виготовлена з високоякісної шкіри, тому Zip Bag прослужить вам довгі роки, буде вірним супутником у будь-яких пригодах, а за належного догляду навіть стане сімейною реліквією. Сумка доступна в декількох кольорах, що дозволить вам підібрати ту, яка ідеально доповнить ваш гардероб.

У зніманні рекламної кампанії взяли участь арткураторка Марина Щербенко та дизайнерка Соня Солтес — жінки-всесвіти, що втілюють багатогранність і контрастність героїні бренду.

Нову сумку можна придбати онлайн і офлайн — як у шоурумах бренду в Києві та Парижі, так і в партнерських ритейлерів у всьому світі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.