До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Геометричні сумки — хіт цієї осені

Ідеальні кола, трикутники і квадрати, рівні лінії і чіткі пропорції — все це не про урок геометрії, а про новий аксесуарний хіт сезону осінь-зима 2020/2021 — геометричні сумки.

Сoach
Lanvin
Roksanda

Круглі, циліндричні, трикутні, квадратні і багато інших геометричних форм — гарний варіант для тих, хто хоче урізноманітнити свої осінні образи. Такі скульптурні сумки мають ефектний і незвичний вигляд, а головне — добре поєднуються як з базовими, так і з яскравими і незвичайними речами. Фантазія дизайнерів не знає меж. Особливу ставку на геометрію зробив американський бренд Coach — у їхній осінньо-зимовій колекції були помічені сумки-трикутники, куби і кулі різних кольорів і розмірів. Услід за Coach свою любов до чистих ліній продемонстрували Prada, Roksanda, Oscar de la Renta, Lanvin і Celine.

Реклама
Celine
Oscar de la Renta
Сoach
Prada

Streetstyle-активістки також не обійшли увагою цей аксесуарний тренд, що набирає популярності. Особливою любов'ю на минулих світових Тижнях моди it-girls перейнялися до шкіряних сумок-тубусів з довгими або короткими ручками.

<b>геометрические сумки стрит</b>
Геометрические сумки стритстайл фото осень 2020

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.