До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сумка Medea — найбажаніший аксесуар у гардеробі зірок

Ріанна, Бейонсе, Кайя Гербер, Джулія Фокс та інші зірки поділяють пристрасть до мінісумок Medea — бренду, заснованого двома сестрами, Джулією та Каміллою Вентуріні. Їхня сумка Prima наразі є одним з найбажаніших it-аксесуарів. Знаменитості роблять ставку на сумку у різних версіях — від мініформату до практичних аксесуарів середнього розміру — і поєднують її як з повсякденними, так і з вечірніми образами.

Ріанна
Ріанна

Реклама

Якщо Бейонсе міксує яскраву сумку з вбранням з принтами у такому ж самому кольорі, Кайя Гербер використовує сумку як акцентну деталь, то Ріанна грає з контрастними кольорами, поєднуючи білу сумку з шовковою сукнею в будуарному стилі у відтінку фуксії. Тим часом Тесса Томпсон і Габріель Юніон роблять ставку на нейтральну кольорову гаму, як-от чорний або карамельний відтінки, які легко вписати у будь-який гардероб. Сумка Medea також одна з найулюбленіших моделей Джулії Фокс. Американська зірка була помічена з чорною версію середнього розміру у поєднанні зі шкіряним одягом або зі сріблястим мініаксесуаром у парі з лакованим червоним вбранням. Напевно, ви також уже бачили зірок із сумками Medea і червоних доріжках. Проте, мабуть, не всі знають, що засновниці бренду активно підтримують мігрантів, про що вони розповіли у червневому номері Vogue Italia, присвяченому Середземному морю. Більше образів зірок із сумками Medea дивіться в нашій галереї.

<b>Кайя Гербер</b>

За матеріалами: vogue.it

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.