До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Insta-звіт: які сумки вибирають модниці цього літа

Сумки — найнеобхідніший аксесуар, за допомогою якого можна оновити свій стиль. Вибирати сумку варто, насамперед відштовхуючись від вашого стилю та ритму життя. Наприклад, якщо ви переважну частину дня проводите в місті на зустрічах, вам, скоріше за все, підійде місткий і зручний шопер або сумка-бокс, а не мікроваріанти. На відпочинку ідеальним супутником стане плетена сумка в техніці кроше або модель з рафії. А якщо ви шукаєте гламурний варіант для вечірнього дрескоду, придивіться до блискучої версії Jackie 1961 Gucci або аксесуару у формі серця Chanel, як люблять Леоні Ганне та Емілі Сіндлєв.

@rosiehw
@rosiehw

Реклама

Щоб обрати модну сумку цього літа, пропонуємо зазирнути в гардероби streetstyle-зірок і подивитися, на які моделі роблять ставку дівчата. В центрі уваги цього сезону: великі шопери, мʼякі клатчі, пляжні сумки з рафії, мікроверсії культових аксесуарів, варіанти з деніму і розслаблені плетені сумки. Розі Гантінгтон-Вайтлі вибирає плетений клатч Bottega Veneta мʼякої форми, Вікі Радер носить маленьку зелену сумку хобо Wander Miu Miu, а Матильда Джерф робить ставку на мікро Speedy Louis Vuitton в рожевому кольорі.

@leonihanne
@leonihanne

@vikyandthekid
@vikyandthekid

@claireriose
@claireriose

@emilisindlev
@emilisindlev

Сумки Chanel — позачасова класика, в яку варто інвестувати. Цього літа streetstyle-зірки продовжують носити елегантні і вишукані сумки французького модного Дому. Зокрема, Перніль Тейсбек вибирає джинсову версію Chanel 22, а Лея Сфез робить ставку на мініверсію цього ж аксесуару у молочній шкірі. Клер Роуз носить чорну Flap Bag Chanel, яка актуальна як влітку, так і в холодний період. Більше трендових сумок дивіться в нашій добірці.

@ariviere
@ariviere

@emitaz
@emitaz

@josephineskriver
@josephineskriver

@camillecharriere
@camillecharriere

@leiasfez
@leiasfez

@matildadjerf
@matildadjerf

@pernilleteisbaek
@pernilleteisbaek

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.