До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

16 сучасних брендів сумок, на які варто звернути увагу

Вдало підібрана сумка завжди урізноманітнює та покращує будь-яке вбрання, навіть якщо ви комбінуєте її зі звичайною білою футболкою чи простою парою джинсів. Від DeMellier і Ganni до Neous і Savette — сучасні бренди сумок розробляють різноманітні аксесуари, які мають не лише стильний вигляд, а й можуть жити у вашому гардеробі вічно, а не лише протягом сезону. Врешті, кожен сучасний бренд прагне створювати розумні та витончені речі, призначені для повсякденного носіння, а не для того, щоб припадати пилом у вашій шафі.

Ganni

Photo: Ganni
Photo: Ganni

Реклама

Ganni, відомий і улюблений своїми ефектними принтами та сучасним дизайном, завжди створює високоякісні унікальні речі. В останню колекцію бренд додав нові варіації сумки Bou — у мінірозмірі й у нових відтінках, що є свідченням здатності Ganni модернізувати та вдосконалювати класичні стилі, створюючи сумки, які однаково добре підходять як для повсякденних, так і для особливих випадків.

DeMellier

Photo: DeMellier
Photo: DeMellier

Компанія DeMellier виготовляє кожну сумку в Італії або Іспанії з дотриманням етичних принципів і використанням екологічно чистих матеріалів найвищої якості. В результаті бренд представляє невибагливі елегантні сумочки, які додаватимуть вишуканості вашому вбранню.

AnineBing

Photo: Anine Bing
Photo: Anine Bing

Зверніть увагу на лос-анджелеський бренд AnineBing, якщо хочете знайти ідеальний аксесуар в повсякденному стилі. Продуманий дизайн AnineBing, який часто супроводжується симпатичними та ненав'язливими деталями, ідеально підходить для тих, хто шукає прості, але не нудні аксесуари.

Neous

Photo: Neous
Photo: Neous

Британський бренд Neous відомий своїм мінімалістичним підходом як до створення сумок, так і взуття. Сумки бренду виготовляються вручну в Італії та вирізняються унікальними силуетами, натхненими сучасним мистецтвом. Особливої уваги варта сумка через плече Corvus.

LittleLiffner

Photo: Little Liffner
Photo: Little Liffner

Мінімалістичний дизайн LittleLiffner транслює скандинавське коріння бренду та філософію "менше — це більше". Сумки бренду мають грайливий дизайн, скульптурні форми та якісну фурнітуру.

Savette

Photo: Savette
Photo: Savette

Бренд Savette шанує традиційний підхід до обробки шкіри, але переосмислює його в більш сучасній манері. Кожна сумочка Savette створена з думкою про довговічність – з наміром передавати її з покоління в покоління.

Wandler

Photo: Wandler
Photo: Wandler

Ельза Вандлер заснувала власний однойменний лейбл, щоб заохотити жінок знайти свій унікальний особистий стиль. В асортименті бренду можна знайти і класику, як-от елегантні сумки через плече чорного та каштанового кольору, так і інші варіанти, на кшталт кросбодіOscar унікального силуету.

Hereu

Photo: Hereu
Photo: Hereu

Родом з іспанського Середземномор'я, кожна сумочка Hereu поєднує в собі традиції ремісничого виробництва та сучасний дизайн. Завдяки таким деталям, як плетіння та цупке полотно, сумка-тоутHereu є однією з найкращих подібних моделей на ринку.

Boyy

Photo: Boyy
Photo: Boyy

Бренд Boyy, що базується в Нью-Йорку, був заснований у 2006 році дизайнерами Джессі Дорсі та ВаннасіріКонгман з місією створювати сучасні та прогресивні речі. Фірмова пряжка великого розміру — лише одна з багатьох унікальних деталей, які визначають пропозиції бренду.

NothingWritten

Photo: Nothing Written
Photo: Nothing Written

Розроблений у Сеулі, NothingWritten прагне створювати розумні та стильні вироби, призначені для повсякденного носіння. Аксесуари бренду доступні в різноманітних базових силуетах і розмірах.

AestherEkme

Photo: Aesther Ekme
Photo: Aesther Ekme

Скульптурну естетику AestherEkme можна відчути в кожному виробі бренду. Будь-яка сумка лейблу ідеально відшліфована — і виготовлена з матеріалів найвищої якості, що є головним у виборі сумки.

ATPAtelier

Photo: ATP Atelier
Photo: ATP Atelier

Двоє близьких друзів, Май-ла та Джонас, заснували ATPAtelier через одержимість найтоншою шкірою, вишуканими деталями та майстерністю. У той час як деякі вироби бренду мають доволі неординарний вигляд для любителів експериментів, інші сумки — ідеально класичні та позачасові.

MargeSherwood

Photo: Marge Sherwood
Photo: Marge Sherwood

Сумки MargeSherwood обожнюють як модні інсайдери, так і стрітстайл-зірки. Цікавий факт: назва бренду походить від імені героїні фільму "Талановитий містер Ріплі", і кожен аксесуар створений, щоб відобразити її вишуканий стиль.

ByFar

Photo: By Far
Photo: By Far

ByFar — бренд аксесуарів, який постійно заново винаходить класику. Заснований у 2016 році, лейбл став улюбленцем модних знаменитостей. Його фірмові сумки через плече стали особливо популярними.

Staud

Photo: Staud
Photo: Staud

Staud полюбили як і за культові прет-а-порте колекції, так і за привабливі аксесуари. Що стосується сумок бренду, кожна з них відображає останні тенденції. Серед наших фаворитів: сучасні сумки у формі напівмісяця, витончені сумки через плече та стильні сумки з рюшами Bean.

Elleme

Photo: Elleme
Photo: Elleme

Паризький бренд Elleme використовує стиль французьких жінок і переосмислює його на сучасний лад. Elleme виготовляє прості, але вишукані сумки, створені з огляду на стиль життя сучасної жінки.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.