До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Софі Тернер та інші зірки в новій ювелірній зйомці Louis Vuitton

Зірка серіалу "Гра престолів" Софі Тернер, яка зовсім нещодавно вийшла заміж у комбінезоні українського бренду Bevza, стала обличчям нової ювелірної колекції Louis Vuitton. Компанію їй склали не менш яскраві дівчата: Хлоя Грейс Моріц, Індія Мур, Чжун Чу Сі і Сігне Вейтеберг.

Софі Тернер

Зафіксував їх фотограф Крейг Макдін у прикрасах з колекції B.Blossom, що стала дебютною для нового креативного директора ювелірного напрямку Louis Vuitton, Франчески Амфітеатроф. Центральний елемент колекції – квітка у формі зірки, оздоблена оригінальною монограмою, яку Жорж-Луї Віттон придумав ще 1896 року.

Реклама
Хлоя Грейс Моріц

Всі п'ять героїнь – абсолютно різні, але з активною життєвою позицією. Наприклад, акторка-трансгендер Індія Мур стала відомою завдяки жорсткій позиції щодо використання стосовно себе гендерно-небінарних займенників – їх і вони, що нівелюють гендерну приналежність, а Хлоя Грейс Моріц до своїх 22 років встигла вже знятися в більш ніж 40 фільмах і серіалах. Стиліст зйомки Марі-Амелі Суве каже, що їм важливо було підкреслити незалежність і жіночність кожної з героїнь, тому обрали нейтральну палітру барв.

Індія Мур
Сігне Вейтеберг
Чжун Чу Сі

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.