До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Які сережки придбати цієї весни

Не варто недооцінювати силу прикрас. Часом правильно підібрані сережки є запорукою успіху всього образу. Цього сезону наймодніші пари представлені у вигляді арт-об'єктів, сережок-кілець, моделей з перлами, одиночних варіантів або кафів. Напередодні Дня святого Валентина Vogue.ua вирішив зібрати найстильніші сережки з колекції дизайнерів сезону весна-літо 2020.

Prabal Gurung
Сережки-кільця

Сережки-кільця не перший сезон з'являються в колекціях дизайнерів, адже це одна з улюблених прикрас дівчат. У цьому сезоні помітне певне перетворення: вони значно збільшилися в розмірах, так нагадують більше сережки-обручі. Versace прикрасили їх дорогоцінними каменями, Prabal Gurung показали багатоярусні моделі, а Dolce & Gabbana залишилися вірними класиці.

Реклама
Dolce & Gabbana
Versace
Prabal Gurung
Арт-об'єкти

Цієї весни сережки скоріш нагадують арт-об'єкти відомих художників і скульпторів. Дизайнери пропонують абстрактні, поетичні та геометричні сережки, а Vogue.ua радить звернути увагу на моделі в колекціях Valentino, Emporio Armani і Jil Sander. У таких сережках точно буде важко залишитися без уваги в День святого Валентина. Хто знає, може саме в них пощастить зустріти свою другу половинку.

Valentino
Emporio Armani
Jil Sander
Моносережка

Моносережка самодостатня прикраса, що має подекуди кращий вигляд за пару із двох однакових. Під час вибору прикраси до вечірньої сукні на День святого Валентина, пропонуємо зробити ставку саме на таку сережку. У колекції Alberta Ferretti можна знайти моносережку у формі півкільця, у JW Anderson – кришталеві грона, а в Oscar de la Renta – елегантний ланцюг з різнокольоровими намистинками.

Alberta Ferretti
JW Anderson
Oscar de la Renta
Перлина

У сезоні весна-літо 2020 – перли у тренді. Від перлинних прикрас і до перламутрових відтінків речей. Сьогодні пропонуємо розглянути перлинні сережки, як головний об'єкт образу до Дня всіх закоханих. Simone Rocha показали так звані сережки-люстри, прикрашені гронами перлів різних форм і розмірів, Alexander McQueen оспівали мінімалістичні сережки з перлами, а Chanel – жіночні перлинні нитки.

Alexander McQueen
Simone Rocha
Chanel
Кафи

Альтернативою моносережки може стати одиночна кафа, яку найкраще вдягати з зібраним у гульку або хвіст волоссям. Наші фаворити: масивна золота квітка Halpern, срібляста кафа з кристалами Prabal Gurung або варіант у формі затискачів для волосся Versace.

Halpern
Versace
Prabal Gurung

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.