До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші сандалі прийдешнього літа

Сандалі, без сумніву, головне взуття літнього сезону. Складно придумати щось комфортніше й доречніше, коли температура на градуснику наближається до +30 °C, а про будь-які підбори навіть страшно подумати. Vogue.ua вибрав три головні моделі, з якими із червня по серпень точно не захочеться чогось ще.

Гладіатори

Гладіатори в колекціях сезону весна-літо 2020 мають такий елегантний вигляд, що їх легко уявити не тільки в парі з мінішортами або лляним сарафаном, а й вечірньою сукнею до підлоги.

Реклама
Чоловічий слід

Грубі сандалі, у яких легко міг ходити ваш батько або навіть дідусь, цього сезону перекочують у жіночий гардероб. На їхньому тлі дівчачі ступні матимуть набагато тендітніший вигляд, але головна перевага такої моделі — це точно буде найзручніша пара цього літа.

Шльопанці

Гумові шльопанці або flip-flops тепер можна носити не тільки в басейн, а й поєднувати з улюбленими джинсовими шортами, легкою квітчастою сукнею або шовковою спідницею. Якщо хочеться чогось більш класичного — у колекціях брендів можна знайти чимало моделей, але виготовлених зі шкіри.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.