До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкрасивіші прикраси церемонії "Золотий глобус 2019"

Одним з найефектніших виходів на червоній килимовій доріжці заходу стала поява Леді Ґаґи. 76-а щорічна премія Golden Globes стала дебютною для співачки, цього разу вона була номінована за найкращу жіночу роль у фільмі "Зірка народилася". Леді Ґаґа з'явилася в ніжно-блакитній сукні Valentino під колір волосся і в діамантових прикрасах Tiffany & Co. загальною вартістю 5 мільйонів доларів. Намисто Aurora Tiffany & Co. було зроблене на замовлення і складалося з більш ніж 300 діамантів, центральний же камінь огранювання "груша" мав вагу в 20 карат. Також Aurora доповнили сережки з діамантами з платини вартістю 115 000 доларів і сяюче тріо браслетів.

Леді Ґаґа в сукні Valentino в діамантових прикрасах Tiffany & Co

Інші дівчата не відставали і, якщо минулого року всі активно демонстрували свою соціальну позицію появою в чорних сукнях на честь Time's Up, то цього – від жалоби за жіночою красою не залишилося і сліду. На Сірші Ронан були розкішні смарагдові сережки Chopard, Мішель Йео одягнула вінтажне діамантове кольє, Джуліанна Мур прикрасила свої зап'ястя браслетами Chopard з діамантами та рубінами, а також діамантовими сережками Chopard, у кольє Chopard прийшла і Джулія Роберст, Дакота Феннінг вибрала Beladora Jewelry, в Рейчер Вайс – Cartier. Однак було і дещо, що об'єднувало їх образи – прості гумові браслети, випущені організацією Times Up, яка займається підтримкою жінок в питаннях насильства. До речі, вони мали відмінний вигляд поруч з найбільшими діамантами.

Реклама

<b>глобус украшения</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.