До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Каблучки для заручин, яким хочеться сказати: "Так!"

Робити пропозицію на День святого Валентина – прекрасна традиція, адже приводу романтичнішого в році годі й шукати. Та звичайно, щоби почути позитивну відповідь на серйозну пропозицію, перстень варто вибирати не в останню мить.

Актриса Пір Анджелі та актор Дін Мартін, 1955 рік

І хоча нове покоління не надто женеться за тим, щоби вражати ще когось крім себе, кільце на заручини завжди було і буде річчю з певним романтичним змістом. До того ж, є час йти проти течії і будувати повітряні замки, а є час відроджувати традиції і спиратися на міцні сімейні цінності.

Реклама
Перстень для заручин актриси Мії Ферроу з діамантом в 9 карат, який їй підніс Френк Сінатра на честь заручин

Перший перстень для заручин, такий, яким ми знаємо його сьогодні, було створено в Tiffany&Co в другій половині дев'ятнадцятого століття, але ось основна популяризація сталася вже в Америці в другій половині 1940-х років. Звичайно, найбільші та найефектніші камені завжди отримували кінозірки. І нехай їхні шлюби не завжди були такі ж міцні, як алмази, проте традицією "засвітити" каблучку відразу після важливої події, ми зобов'язані саме ним. Зараз зовсім не обов'язково бути зіркою першої величини, щоб на безіменному пальці красувався діамант оптимальної величини.

Елізабет Тейлор і Річард Бартон

Vogue.ua вибрав найкрасивіші перстні для заручин з нових ювелірних колекцій, відмовити яким не вистачить ні сил, ні бажання.

<b>помолв кольца на день святого валентина</b>

Читайте також:

Романтика в действии: обновленная коллекция Dewdrop от De Beers​

Пять с плюсом за SIHH: исключительные модели часов #SIHH2018​

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.