До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сповнені любові: нова колекція прикрас Litkovskaya x Guzema Jewellery

Шанувальники українського бренду Litkovskaya напевно пам'ятають футболки з написом "Сповнені любові" та "Сповнені сліз", які дизайнер Ліля Літковська випустила за мотивами колекції сезону осінь-зима 2016/2017. За два роки це словосполучення стало справжнім девізом марки та отримало своє продовження в колекції прикрас, випущеній спільно з Guzema Jewellery. Увійшли до колекцію мінімалістичні підвіски, кафи та персні, прикрашені тим самим написом.

Ліля Літковська і Валерія Гузема

"Сповнені любові – це щоденний стан нашої команди, – розповідає Літковська. – В кожен шов та пришитий ґудзик ми вкладаємо всю нашу любов та тепло, яких так не вистачає нам особливо в кінці зими. Ми щасливі дати нове прочитання цій історії нашої колаборації з Guzema Fine Jewelry".

Реклама

"Любов з Litkovskaya у мене трапилася моментальна, – додає Валерія Гузема. – Ми однаково відчуваємо красу та віримо, що любов здатна вершити чудеса. Робота з Лілею – це завжди неймовірне натхнення та нескінченний потік енергії, звичайно ж, повний любові".

Читайте також:

Эксклюзив: новый шоу-рум бренда Litkovskaya

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.