До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найдивніші та найпопулярніші кросівки сезону знайдено

Ми не знаємо, як ви, але ми могли проводити години за годинами, розглядаючи світлини вуличного стилю під час місяця моди. Від Нью-Йорка до Мілана, фотографи документували усі неймовірно стильні вбрання, які гості носили на показах сезону весна-літо 2024. У кожній зі столиць моди ансамблі коливалися від структуровано мінімалістичних до яскравих максималістичних. Але незалежно від естетики, одне конкретне взуття об’єднує модників у всіх містах.

Реклама

На цей час найпопулярнішою парою сезону стали кросівки з колаборації MartineRose і Nike. ShoxMR4 були випущені в липні минулого року. Ця гібридна пара за 200 доларів поєднала в собі футбольні бутси з туфлями. Ці кросівки мають конструкцію мюлів для зручного носіння, а також м’який, пружинистий каблук Shox. Пара виконана в сміливих кольорах і поєднує в собі неоново-зелений і помаранчевий або синій і фіолетовий. Це, безумовно, кросівки, які неможливо не помітити, тож не дивно, що стильні павичі миттєво додали їх до свого гардероба.

Streetstyle-зірки носили це незвичайне взуття різними способами: з яскравою сорочкою з краваткою та широкими шортами; з яскраво-зеленою сукнею з тюлю; з блейзером і джинсами. Попри сміливий дизайн, виявилося, що ці кросівки можна поєднувати з будь-яким одягом.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.