До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як носити "металеві" штани цієї осені

Осінній сезон наближається швидко і невблаганно. Позитивним є те, що після літньої спеки з'явиться чудова можливість оновити свій гардероб і спробувати нові тренди. Згідно з тим, що ми бачили на модних подіумах сезону осінь-зима 2023/2024, нас чекають тренди на максіплечі, кольорові колготки, жакети на голе тіло, трикотажні жилети, мікробюстгальтери замість топів, шарфи-ковдри, взуття на танкетці, 50 і більше відтінків сірого та металеві тканини. Враховуючи останній пункт, варто звернути увагу на сріблясті штани, які стануть альтернативою синім джинсам.

Реклама

Те, що вже зараз існує значний інтерес до срібних штанів, підтверджує платформа Stylight, яка зафіксувала зростання відповідних пошукових запитів у Google на 31% порівняно з минулим роком і +300% кліків у категорії "срібні штани" на своєму вебсайті. І навіть з огляду на те, що "металеві" штани на вулиці можуть збентежити стилістично менш сміливих людей, слід зазначити, що це дійсно універсальний тренд. За кольором сріблясті штани поєднуються практично з усіма речами в гардеробі і гармонійно вписуються у найрізноманітніші образи. Їх можна носити з елегантним блейзером і білою футболкою в офісному стилі, надихнувшись прикладом Еріки Болдрін — або, якщо хочеться чогось більш розслабленого, поєднати зі шкіряною курткою та парою кросівок, як робить Кайя Гербер.

Кайя Гербер
Кайя Гербер

Еріка Болдрін
Еріка Болдрін

Крім того, не забуваймо, що срібло ідеально розбавляє монотонність образів total-black. Можна з упевненістю сказати, що "металеві" штани такі ж універсальні, як пара синіх джинсів. Тож якщо вам не подобаються стилістично очевидні рішення, вже восени ця річ може стати вашим фаворитом у повсякденні. І поки ви з нетерпінням чекаєте часу, щоб носити "металеві" штани, ми зібрали кілька прикладів, як вписують їх у свій гардероб streetstyle-інфлюєнсерки.

За матеріалами vogue.it

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.