До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: наймодніші сумки цієї весни

Сумка — обов'язковий аксесуар у гардеробі кожної модниці, який здатний завершити будь-який образ. Щосезону дизайнери пропонують нові стилістичні рішення: то повертаються до класики в сучасному прочитанні, то винаходять нові дизайни. Цієї весни в центрі уваги опинилися великі шопери, модні "багети" у стилі 2000-х років, м'які сумки хобо, утилітарні моделі з деніму, сумки-кошики та гламурні аксесуари для вечірнього дрескоду. Vogue.ua зазирнув у колекції до українських дизайнерів та зібрав найбажаніші сумки цього сезону, які вам точно сподобаються.

Litkovska
Litkovska

Реклама

Цього сезону KSENIASCHNAIDER представили свою першу сумку, яка отримала незвичайний дизайн — модель прямокутної форми з округлими краями була поміщена на невелику платформу. Прогнозуємо, що цей аксесуар незабаром стане найбажанішим серед it-girls, а поки подивіться, який стильний вигляд вона має у парі з денімом. Інший модний аксесуар можна знайти у колекції Litkovska — містку сумку прямокутної форми з перфорацією, яку легко комбінувати з міськими ансамблями. Поєднуйте сумку-мішок з брючними костюмами розслабленого крою, джинсами та сорочками, а також максіспідницями та топами. Бренд представив сумку у двох відтінках: коричневому та чорному. Не менш універсальну модель можна зустріти в колекції Lovandbag — м'яку плетену сумку з короткою ручкою, яка стане вашою базою на щодень.

Bevza
Bevza

KSENIASHNAIDER
KSENIASHNAIDER

Frolov
Frolov

LOVANDBAG
LOVANDBAG

Пропонуємо цієї весни поповнити свою колекцію сумок унікальною моделлю, розробленою брендом Lona Prist у партнерстві з українською художницею Сонею Морозюк. В результаті колаборації вийшло кілька моделей сумок, кожна з яких розписана вручну, а значить, ви не зустрінете ні в кого іншого такий самий аксесуар. Тим часом тренд на денім дістався і до торбинок цього сезону — в колекції The Kode ви знайдете модну джинсову сумку-багет, якою можна доповнити ваші весняні образи. Якщо ж ви хочете освіжити свій гардероб за допомогою яскравої сумки, то придивіться до аксесуарів VerbenA, а для вечірнього виходу вибирайте блискучу сумку Frolov.

Lona Prist
Lona Prist

THE KODE
THE KODE

Bagllet
Bagllet

Vikele Studio
Vikele Studio

Verbena
Verbena

UYAVA
UYAVA

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.