До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Лід і полум'я: сумка українського бренду, яка ладна витримати все

Українська авторська майстерня виробів зі шкіри та дерева ручної роботи Blackwood у своїй кампанії до Дня святого Валентина влаштувала ефектну пожежу. Одеський бренд помістив одну зі своїх сумок під кригу, а потім підпалив її.

Реклама

Модель сумки Aurora червоного кольору заморозили спеціально для знімання "Лід і полум'я". Окрім вау-ефекту, сумка ще й заразом пройшла краш-тест.

"Любов пронизує все, що ми робимо у Blackwood. До Дня закоханих ми вирішили символічно показати силу кохання, яке здатне подолати всі випробування, — зазначає СЕО Blackwood Андрій Бойко. — Чесно кажучи, заморозити сумку під час постійних відключень світла — ще той виклик. Але ми це таки зробили й тепер можемо говорити, що сумки Blackwood перевірені й кригою, й водою, й перепадами температури, й навіть сокирою, якою потім розрубали залишки льоду. Сумка все витримала. Ми залишимо її собі для історії".

Бренд Blackwood заснований в Одесі 2016 року. В Україні та світі компанія найбільше відома своїми сумками з натуральної італійської шкіри та дерева, прикрашеними авторськими композиціями з квітів і напівдорогоцінного каміння. Також у асортименті представлені дерев'яні окуляри та годинники, шкіряні гаманці та ремені.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.