До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Масивні сережки з 1980-х повертаються

Вісімдесяті – одне з найсуперечливіших модних десятиліть, проте встояти проти масивних прикрас, популярних тоді, просто неможливо. І не потрібно. Цієї весни багато брендів повернули в наші ювелірні гардероби великі сережки у найкращих традиціях 1980-х – вони видаються справді ефектними.

Saint Laurent весна-літо 2024
Saint Laurent весна-літо 2024

Реклама

Одним перших про цей легкий спосіб зробити образ цікавішим згадав креативний директор SaintLaurent Ентоні Ваккарелло, який у колекції сезону весна-літо 2024 протиставив їх елегантним стриманим образам без зайвих деталей. Його кліпси у вінтажному стилі стали правильним точковим доповненням до образу сильної та незалежної жінки, яка вибирає підкреслені силуети та натуральну гаму відтінків.

Гейлі Бібер
Гейлі Бібер

Цю тенденцію швидко підтримали модні дівчата, за якими слідкують мільйони шанувальників, — Ельза Госк, Гейлі Бібер, Розі Гантінгтон-Вайтлі та багато інших дівчат сьогодні активно доповнюють свої образи ретросережками. Досить часто саме вони стають головним елементом, який навіть самий стриманий комплект одягу робить більш цікавим. Також масивні сережки можна легко комбінувати з денними мінімалістичними прикрасами. Роздивляємося зіркові образи в наймодніших сережках весни 2024 року детальніше.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.