До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Дутий" шарф — модний аксесуар цієї зими

Мода на об’ємні пуховики дала зелене світло новому тренду — серед усіх шарфів у колекціях осінь-зима 2020/2021 особливо вирізняються їхні "дуті" моделі: з нейлону й поліестеру, однотонні, з флористичними або tie-dye принтами. Такі шарфи стануть стильною альтернативою кашеміровим зразкам усіх пастельних відтінків і яскравим акцентом зимових образів.

Moncler 1 JW Anderson
Anteprima
JW Anderson

Попри їхню спорідненість з пуховиками, носити такі шарфи можна і з вовняними пальтами, і кардиганами, і атласними мідіспідницями та штанами. Крім своєї незаперечної практичності, "дуті" шарфи ще й універсальні у вжитку: взимку ними можна обмотати шию або сховатися з головою, а в тепліші дні за допомогою них можна сміливо підкреслити лінію талії або плечей, зімітувавши кейп. Власні однотонні варіанти представили Fashion East і Moncler 1 JW Anderson, а за яскравими й принтованими шарфами радимо звернутися до колекцій Ateprima, White Mountaineering і JW Anderson.

Реклама
Fashion East
White Mountaineering

Vogue.ua зібрав 8 наймодніших варіантів "дутих" шарфів для яскравих зимових образів.

<b>дутые шарфы предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.