КУПИТИ КВИТКИ

Коричнева сумка – помітний тренд сезону осінь-зима 2024/2025

Коричнева сумка в шоколадних і горіхових тонах набирає популярності і стає одним із головних гітов цієї осені. Це й не дивно: коричнева сумка так само універсальна, як і чорна, і додає новизни будь-якому вбранню. Такий аксесуар поєднується з усіма типами одягу та пасує до потертої коричневої шкіряної куртки, яка привернула до себе так багато уваги в останні сезони. Vogue.ua зібрав наймодніші коричневі сумки, які варто додати до свого гардеробу вже цієї осені.

Miu Miu
Miu Miu

Реклама.

Чорна сумка непорушна? Здається, ні, тому що в колекціях сезону осінь-зима 2024/2025 зʼявилася нескінченна кількість шоколадних і горіхових варіантів. Acne Studios представили нову версію культової сумки Multipoches зі шкіри та стилізували її в однотонному вбранні, щоб створити образ, який найбільше запам’ятовується.

Acne Studios
Acne Studios

Зі свого боку, Чемена Камалі у своїй першій колекції для Chloé показала справді дуже великі сумки з драматичними об’ємами, підтвердивши свою позицію щодо гучного повернення коричневих сумок. Ця сумка є модним аксесуаром, який ми не скоро забудемо.

Chloe
Chloe

Тим часом Burberry використали коричневу сумку як привід для створення предмета бажання, в якому панувала концепція мінімалізму. Разом із золотими застібками та пряжками сумка впевнено доповнить найелегантніший образ.

Burberry
Burberry

Звичайно, зіркиі вуличного стилю не забарилися прийняти цю тенденцію. Хтось віддає перевагу класичним форматам, хтось – великим моделям або прямокутним формам, які є трендовими.

Кавових відтінків ніколи не буває забагато. Коричнева шкіряна куртка ідеально доповнить квадратну сумку в тон, щоб завершити найбажаніший осінній образ цього року.

Ті, хто йде по стопах Чемени Камалі, знають, що велика сумка ніколи не буває завеликою. Шукайте модель верблюжого кольору, яка відповідає всім вашим бажанням.

Незалежно від того, носите ви її на ремені через плече або тримаєте за ручки, коричнева сумка стане вірним супутником найшикарніших осінніх нарядів.

Окрім цього, компактні моделі можна носити як клатч, дозволяючи їм виділятися серед білого та бордового, двох головних модних кольорах цього сезону.

Чорний + темно-синій + коричневий – нейтральні тони, які були розділені роками, повертаються, щоб підкорити вуличний стиль найвишуканішими образами.

За матеріалами Vogue.fr.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.