До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Клатч — найпопулярніша сумка осіннього сезону

В колекціях сезону осінь-зима 2023/2024 моделі на подіумі тримали все: від компактної пудри (GiorgioArmani) до країв пальто (TheRow). А коли вони не тримали косметику чи частини одягу, їхні руки обхоплювали клатчі – найпопулярнішу сумку цього сезону. Можливо, слово "клатч" може викликати образи вкрай непрактичних аксесуарів для вечірніх виходів, але в останніх колекціях дизайнери переосмислили цей аксесуар, подарував йому нове життя. Тепер клатч – практичний компаньйон у повсякденних справах і найпопулярніша сумка осіннього сезону.

Miu Miu
Miu Miu

Реклама

Зірковий модельний склад шоу MiuMiuЗаяВейд, Емма Коррін і Міа Гот — це лише деякі з них — демонстрували на подіумі м’які мішечки притулені до своїх грудей, прикрашені зв’язками ключів. Вони були створені з урахуванням ритму життя в дорозі: їх легко взяти в поспіху, і вони достатньо місткі, щоб вмістити всі ваші особисті речі. В колекції Максиміліана Девіса для Ferragamo великі шкіряні сумки витали на згинах рук моделей за відсутності ремінців, виконаних у глянцевому чорному, сонячно-жовтому, оптично-білому, темно-синьому кольорах і фірмовому червоному кольорі Девіса.

Ferragamo
Ferragamo

Bottega Veneta
Bottega Veneta

BottegaVeneta використали актуальний стилістичний прийом цього сезону – носити одразу дві сумки. На подіумі моделі демонстрували дві сумки: одну з тисненням під крокодила (припускаючи, що це було для художнього ефекту, а не для функціональності), складену як клатч, в парі з сумкою-конвертом гірчичного кольору. Додатковим доказом цього тренду були клатчі з плетінням intrecciato розміром з ноутбук, які ми бачили після цього. В інших колекціях зменшені клатчізʼявилися завдяки ConnerIves і GabrielaHearst: перші дебютували у варіації з принтами, а другі компенсували м’яку шкіру та трикотаж металевими сумками. Якщо ви звикли носити з собою мінімум речей, то це для вас.

Conner Ives
Conner Ives

Versace
Versace

Не минуло багато часу, щоб мода на клатчі дійшла до itgirls. У квітні Ріанна зробила ставку на оновлену сумку HorsebitGucci епохи Тома Форда, щойно вона з’явилася на подіумі, тоді як клатчіAlaïa та TheRow стали гітом у гардеробі Розі Гантінгтон-Вайтлі. Тим часом КендаллДженнер вибрала сумку JimmyChoo з діамантовою рамою на ланцюжку як клатч, надихнувшись стилем, який можна побачити на подіумах.

Кендалл Дженнер
Кендалл Дженнер

Vogue.ua зібрав наймодніші клатчі, які варто придбати вже зараз.

<b>THE ROW</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.