До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Dad sneakers — модний вибір січня

Вінтажні настрої, що панують у модних трендах цього сезону, повернули колишню славу dad sneakers — "батьковим" кросівкам на масивній підошві. Цього літа модниці вже проявили свою любов до трендових "батькових" сандалій на липучках, а головним і універсальним гітом січня точно стануть такі кросівки в дусі 90-х. Vogue.ua зібрав найкращі образи Instagram-зірок і розібрався, із чим носити dad sneakers цієї зими.

Стильним поєднанням, яке вподобали модниці, став ансамбль "батькових" кросівок і "батькового" костюма: піджак із чоловічого плеча й широкі класичні штани зі зборочками чудовно доповнюють одне одного й передають атмосферу світу моди 90-х, коли в такому образі можна було легко й невимушено з’явитися на червоній килимовій доріжці. Такий стилістичний прийом вдався Матильді Гелер, яка доповнила лук ефектним об’ємним пальтом з хутряним оздобленням, Матильді Джерф і Марії Крагманн. Головний карантинний образ актуальний і тепер: світло-сірі джогери, легінси й об’ємні світшоти до свого гардероба додали Клер Роуз і Джозефін Ганнінг Єнсен, а в поєднанні з dad sneakers таке вбрання доречне не тільки для тренування, а й для недільної прогулянки.

Реклама

Всілякі шкіряні піджаки, кашемірові пальта, нейлонові пуховики й жилетки також стануть найкращими спільниками вінтажних "батькових" кросівок. Ідеї ​​стилізації можна побачити в акаунтах Каролін Даур, Бруни Різк і Марі фон Беренс. Доповнити образ можна за допомогою яскравих аксесуарів, наприклад, плетеною сумкою зі шкіряними вставками, як у Клер Роуз, сумкою-хобо або масивними сережками й каблучками.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.