До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Квіти Риму: нова колекція Bvlgari

Нова колекція Будинку Bvlgari отримала ніжну і романтичну назву Fiorever, що складається з двох слів – італійського fiore (квітка) та англійського forever (назавжди). Новий витончений символ Будинку задуманий, як присвята вічній красі Риму, а обличчям колекції стала іспанська актриса з Барселони, Урсула Корберо.

<b>булгари урсула</b>

Реклама

Вперше квітка була використана в прикрасах італійського ювелірного Дому в 1920-х роках, з тих пір чотири пелюстки, декоровані діамантами, стали справжнім символом пристрасного римського життєлюбства. Початково ключовий елемент колекції, образ польової квітки, унаслідувався з римської спадщини. Як елемент декору, цей витончений мотив часто використовували за часів Римської Імперії, наприклад, квітами прикрашені садові фрески Вілли Лівії, скульптури Палаццо Массімо, стельові мозаїки усипальні Святої Констанції.

<b>булгари имиджи</b>

Волелюбна енергія Fiorever так і ллється крізь квітку, прикрашену діамантами найвищої якості (колір – D-F, чистота IF-VVS). У її серцевині виблискує солітер вагою від 0.1 до 0.5 карата, оточений пелюстками. У кожної квітки вони піднімаються вгору, чим підкреслюють фірмове вміння Bvlgari гратись з об'ємом під час створення дизайну. Всього в колекції Fiorever 24 дорогоцінні прикраси.

<b>булгари предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.