До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чокер — модне повернення сезону

Серед найкращих прикрас сезону осінь-зима 2020/2021 провідні позиції впевнено посідають різнокаліберні ланцюги й усілякі перлинні ансамблі. Однак на минулих Тижнях моди дизайнери відродили ще одну тенденцію: на показах раз по раз мерехтіли чокери — колись неймовірно популярні прикраси, які щільно сидять на шиї. Але на зміну бісерним вишивкам і простим металевим пластинам прийшли свіжі дизайнерські варіанти: моделі з атласу, дорогоцінного каміння й металів і навіть трикотажні тасьми.

Ксенія Адонтс під час Тижня моди в Парижі, лютий 2020 року

Дедалі популярніші брошки у вигляді бутонів троянд перекочували на чокери й прикрасили шиї моделей на показі Erdem. Така прикраса лаконічно контрастувала з у міру масивними однотонними сережками. Ультрапопулярні перли також знайшли нове втілення — Jil Sander пропонують поєднати їх із шовковою ниткою, а Marc Jacobs радять затягнути своє улюблене перлове намисто тугіше. Незмінними залишилися й масивні ланцюги, однак Chanel запропонували свіжі ідеї й додали до них шкіряні переплетення, діаманти й дорогоцінне каміння. А Burberry взяли курс на подальше утеплення — на показі шию Джиджі Гадід прикрашав трикотажний чокер дрібного в’язання, пофарбований у тон верхнього одягу.

Реклама
Ann Demeulemeester
Chanel
Erdem
Burberry
Jil Sander

Сети, що складаються із сережок і чокера, також не залишилися без уваги — Mugler радять вибирати саме такі прикраси й закликають уміло поєднувати їх із взуттям у тон. Міучча Прада представила багатошаровий чокер на тонкій шкіряній тасьмі й ефектно продовжила тренд на головний літній гіт — прикраси з бісеру. Moschino також зробили ставку на шкіру, а до романтичного шовкового топа Saint Laurent запропонували додати широку тасьму з оксамиту й доповнити образ усе тим же масивним ланцюгом.

Marc Jacobs
Mugler
Prada
Moschino
Saint Laurent

Vogue.ua зібрав наймодніші чокери сезону, які можна придбати онлайн уже зараз.

<b>чокер предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.