КУПИТИ КВИТКИ

Наймоднішу сумку прийдешньої осені знайдено

Яка сумка, як не знаменита FendiBaguette, могла б ідеально втілити дух 1990-х, що продовжує панувати на подіумах та вулицях модних столиць? Завдяки мініатюрним пропорціям і мінімалістичним вигинам цей аксесуар популяризували героїні так званих "підліткових фільмів" того часу, як-от Реджіна Джордж із "Крутих дівчат". Прийдешньої осені улюблені сумки Керрі Бредшоу із серіалу "Секс у великому місті" енергійно підхоплюють цю тенденцію, що набирає обертів.

Fendi
Fendi

Реклама.

Цей класичний позачасовий аксесуар був переосмислений у різні способи на основі модних тенденцій сезону осінь-зима 2023/2024. Пропозиції дизайнерів варіюються від насичено-зеленого кольору та екстремальних декоративних деталей до великої кількості квітів і повернення розміру XXL. Але та, що підкорила серця всіх без винятку модниць, — це довга, вузька та мінімалістична сумка, яку можна було помітити на подіумах у всьому світі.

Valentino
Valentino

У Fendi представлені моделі демонструють логотип італійського Дому з подвійною буквою F, а також містять кілька кишень. У Gucci деталь підкови є ключовою, тоді як Ferragamo роблять ставку на один з кольорів сезону, темно-синій, а у Valentino "багетна" модель поєднується із золотим ланцюжком. У прийдешньому сезоні бренди йдуть ва-банк, заграючи з геометрією та різноманітними вигинами, створюючи нові базові аксесуари з мінімалістичною аурою. І ми впевнені, що вони будуть у списку бажань кожної модниці осені, що от-от настане.

Ferragamo
Ferragamo

За матеріалами vogue.fr.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.