КУПИТИ КВИТКИ

10 наймодніших сумок у головному кольорі цієї осені

Чорні сумки десятиліттями залишаються класикою у світі модних аксесуарів, але сьогодні коричневі сумки впевнено виходять на перший план і завойовують серця модниць по всьому світу. Зірки вуличного стилю обирають аксесуари саме шоколадних відтінків, а подіуми все частіше наповнюються теплими, земляними тонами. На показах сезону осінь-зима 2024/2025 такі бренди, як Acne Studios, Chloé та Burberry, зробили ставку на коричневі сумки, додавши їм нових, цікавих обрисів.

Burberry осінь-зима 2024/2025
Burberry осінь-зима 2024/2025

Реклама.

У Acne Studios Джонні Йоханссон представив шкіряну сумку Multipoches із ефектом старіння, яка одразу стала іконою серед поціновувачів моди. У Chloé Чемена Камалі на своєму першому показі здивувала глядачів XXL-сумками з виразними об'ємами, які стали справжньою сенсацією. А Burberry продемонстрували сумки в різних відтінках землі — від теплого шоколадного до ніжної кавової гами.

Chloé осінь-зима 2024/2025
Chloé осінь-зима 2024/2025

Осінь — ідеальний час для того, щоб додати коричневу сумку до свого гардероба. Завдяки універсальності, коричневий колір легко вписується в будь-який образ: від повсякденного до вечірнього. Сумки з м’якої шкіри, замші чи навіть нейлону зараз доступні в різних силуетах і розмірах. Незалежно від того, шукаєте ви м'яку і невимушену або ж чітко структуровану сумку, коричневий аксесуар ідеально пасує для будь-якої події.

Acne Studios осінь-зима 2024/2025
Acne Studios осінь-зима 2024/2025

Як носити коричневі сумки цієї осені?

1. Великого розміру для щоденних справ. Якщо вам потрібно вмістити ноутбук, книги та ще багато речей, зверніть увагу на моделі XXL. Сумки, подібні до тих, що показали на подіумах Chloé та Burberry, не лише зручні, а й стильні. Вони стануть центральним акцентом вашого образу та додадуть елегантності навіть найпростішому вбранню.

2. Маленька сумка для вечірок. Маленькі коричневі сумки з лакованої шкіри або замші — ідеальний вибір для вечірнього виходу. Сумки-мішечки або клатчі в теплих відтінках шоколаду або горіху чудово поєднуються з сукнями та підборами, додаючи образу тепла й затишку.

3. Структуровані форми для офісу. Для ділових зустрічей чи походу в офіс відмінно підійдуть структуровані сумки з чіткими лініями та жорсткою формою. Виберіть аксесуар коричневого відтінку та доповніть його строгим пальтом або жакетом.

4. Невимушений стиль на щодень. Для повсякденного використання коричневі сумки зі шкіри або нейлону будуть ідеальними. Вони не лише практичні, але й легко поєднуються з джинсами, тренчем або светром. Незалежно від розміру, такі сумки залишаються модними та зручними.

HEREU
HEREU
ARKET
ARKET
ACNE STUDIOS
ACNE STUDIOS
BALLY
BALLY
KHAITE
KHAITE
CHLOÉ
CHLOÉ
COURRÈGES
COURRÈGES
MOSCHINO
MOSCHINO
PRADA
PRADA
MIU MIU
MIU MIU

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.