До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Прості істини Тіни Кароль

25 січня день народження святкує Тіна Кароль, на честь чого Vogue.ua згадує прості істини співачки.

1. Мої концерти – це завжди симбіоз пісень і моєї особистої філософії. Сучасна музика вже давно перестала навчати й "облагороджувати" слухача. Коли слухаєш класичну музику – біси йдуть. Я не збираюся займатися класикою, але впевнена: музика повинна нести і освітній момент, вона не має бути порожньою.

2. Я більше нічого не вмію робити – тільки співати. Це для мене потреба – я ніколи не втомлююся, я витаю у мистецтві.

3. Якщо робиш, робиш, робиш, але нічого не вдається і обставини проти тебе потрібно обійти з іншого боку.​ Я була досить нетерплячою людиною, але життя навчило мене терпінню і розумінню того, що на все свій час.

4. Не всі пісні, які я написала, я вже виконала. Багато з них ще чекають свого часу.

5. Є люди, які збирають речі, сувеніри, папірці, я викидаю.​ Якщо переїжджаю або перебираю шафи і бачу, що цією річчю не користувалася рік, значить і наступний рік не буду – я її комусь віддаю. Не викидаю, а віддаю. Щоправда, був випадок – я одного разу викинула планшет. Він зламався, і я його викинула. Пізніше його знайшов якийсь хлопець, полагодив і написав мені з моєї ж пошти, мовляв, ось, я знайшов і полагодив ваш планшет. Загалом, ми міняли всі паролі. А йому я до сих пір вдячна за чесність.

6. Я віруюча людина, віра в Бога навчила мене очищуватися від гніву, злоби, гордині – всього того, що могло б перешкодити мені бути на сцені, співати щиро для людей, а в житті – повноцінно і вдячно жити.

7. Я завжди прагнула того, щоб не переробляти людей, навіть так не ображатися на них за те, що вони чогось не розуміють.​

8. Прикмети? Перед виходом на сцену і перед вильотом я завжди присідаю на дорогу.​

9. Я нічого не вигадую зі стилістами спеціально для свого сценічного образу. Я намагаюся бути просто чесною, моя зовнішність – це відображення мого внутрішнього світу, мого стану духу на цей момент.

10. Поки я співаю я відповідаю на свої запитання.

11. Я не думаю про інших артистів. І якщо вам здається, що я змінююся, щоби тримати хвилю – в жодному випадку. Я хочу бути цікавою тільки для своїх глядачів.

12. Мені здається, на людину дуже сильно впливає слово, бо в слово ти вкладаєш свою енергію. Тому коли я щось роблю, я вкладаю в цю справу всю свою любов, слово і бажання.

13. Я впевнена, що немає пекла і раю, а є паралельний світ, в якому перебувають душі і все про нас знають... Відповідно, є фізичне розставання, а морального, і за відчуттями в просторі, – немає.

14. Моя місія в тому, щоби показати силу жінку.

15. Що би я сказала, опинившись перед Богом? Дякую.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.