До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Києві відкривається фотовиставка #In Love With Ballet

У цьому році 150-річчя святкує Національна опера України. У зв'язку з ювілеєм з 1-го грудня в театрі можна буде побачити фотовиставку, присвячену балету – проект #In Love With Ballet. Автор проекту – Анна Шайдеманн, український фотограф, яка живе і працює в Німеччині.

Наталя Лазебнікова і Андрій Гура

Історію про любов в проекті Анни Шайдеманн розповідають дві провідні пари українського балету, солісти Національної опери – Катерина Кухар та Олександр Стоянов, і Наталя Лазебникова та Андрій Гура. Ці танцівники – партнери не тільки на сцені, а й у житті, і саме тому фотограф запросила їх стати частиною її проекту про кохання. "Для мене було дуже важливо показати зв'язок, сильну енергію, баланс у стосунках на сцені та за лаштунками кожної пари. Адже завіса завжди ховає все найцікавіше", – розповідає Анна Шайдеманн. З танцівниками вона познайомилася в один із приїздів до Києва та так надихнулася цими парами, що присвятила їм цілу виставку.

Реклама

Над створенням образів для зйомки працювали українські дизайнери – Юлія Паскаль, Артем Климчук, а також бренд LAKE. Виставка пройде в Києві в Національній Опері України, а також в Міжнародному інституті бізнесу.

<b>балетбалетбалет</b>

Цей проект матиме продовження і в Німеччині. Найближчим часом Анна планує зняти фотоісторію з провідними німецькими танцівниками – українкою Яною Саленко та Маріаном Вальтером, а також Елізою Кабрера та Михайлом Каніскіним.

Читайте також:


Пачка от кутюр: как сотрудничают мода и балет

Український бренд GUDU створив костюми для "Лускунчика"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.