До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У київському театрі "Сузір’я" покажуть виставу, яка мала відбутися 24 лютого

25 і 26 червня в театрі "Сузір’я" пройде довгоочікувана прем’єра комедії "Куди я з вами не піду". Вистава має символічне значення – її прем’єра була запланована на 24 лютого цього року. Тоді через повномасштабне вторгнення показ, до якого театр готувався не один місяць, скасували – але зараз вистава нарешті знайде свого глядача.

Художній керівник театру "Сузір’я" Олексій Кужельний згадує:"З п’ятої ранку цього дня в телефонній метушні розрулювання паніки, головною була думка про прем’єру. Біль за акторів, які напередодні порадували талановитим показом і, як усі та все в театрі, виструнчилися у хвилюванні перед зустріччю з глядачем. Біль за глядача, який теж жив в очікуванні свята. Раптом пригадалося про квитки на футбольний матч, що мав відбутися 22 червня 1941 року, які зберігали мої батьки все життя та через багато років по війні таки скористалися ними. Тоді й прийшло виважене та спокійне рішення про перенесення прем’єри, як сьогодні відомо, на 25 і 26 червня".

Реклама

Режисер вистави, Григорій Мануков (Франція) проводив усі репетиції онлайн. За словами команди, спершу планувалося зіграти прем’єру після перемоги. Але пройшло три місяці війни й актори вирішили грати зараз, щоб підтримати не тільки українську культуру, а й глядача.

"Куди я з вами не піду" – комедія про складні стосунки чоловіків і жінок. Це вистава лише на двох: у ролях актори Анатолій Ященко та Ірина Мельник.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.