До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Кріштіану Роналду помер син

Сумні новини приходять знову: португальський футболіст Кріштіану Роналду повідомив, що в них з дружиною Джорджиною Родрігез помер новонароджений син.

Роналду та його дружина чекали на двійнят. Дівчинка під час пологів вижила. "З найглибшим сумом ми сповіщаємо про смерть нашої дитини, – написав футболіст в Instagram. – Це найбільший біль, який може відчувати будь-який батько. Тільки народження нашої дівчинки дає нам сили пережити цей момент з надією та щастям".

Реклама

Кріштіану подякував лікарям і медсестрам за допомогу й підтримку. "Наш хлопчику, ти наш ангел. Ми любитимемо тебе вічно", – додав він.

Нагадаємо, в жовтні футболіст поділився радісною новиною про вагітність Джорджини на своїй сторінці в Instagram і повідомив, що скоро в них буде на дві дитини більше. "Радий повідомити, що ми чекаємо на близнят. Наші серця сповнені любові — ми не можемо дочекатися зустрічі з вами", — написав Роналду.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.