До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кріштіану Роналду стане батьком уп'яте

У родині зірки "Манчестер Юнайтед" і збірної Португалії Кріштіану Роналду та його коханої Джорджини Родрігес очікується поповнення. 28 жовтня футболіст поділився радісною новиною про вагітність Джорджини на своїй сторінці в Instagram і повідомив, що скоро у них буде на дві дитини більше. "Радий повідомити, що ми чекаємо близнят. Наші серця сповнені любові — ми не можемо дочекатися зустрічі з вами", — написав Роналду.

На знімку футболіст та модель лежать на ліжку і тримають у руці чорно-білий знімок УЗД. За чутками, Джорджина перебуває на 12-му тижні вагітності. На двох у пари вже четверо дітей: їхня спільна донька на ім'я Алана Мартіна, яка народилася в 2017 році, а також троє дітей від сурогатних матерів — Криштіану-молодший, який з'явився на світ у 2010 році, і близнята Єва і Матео, яким уже по 4 роки. Кріштіану і Джорджина зустрічаються вже 5 років, проте з весіллям не поспішають. Їх уже кілька разів підозрювали в заручинах, але пара поки що живе у цивільному шлюбі.

Джорджина Родрігес і Кріштіану Роналду

    Не слідуй за модою — відчувай її

    Підписатися

    Ще в розділі

    Популярне на VOGUE

    Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.