До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

100 років так не снідали: спільний проект "Канапка-бару" і "Ретро-круїзу"

"Канапка-бар" і учасники "Ретро-круїзу" надихнулися історіями про Київське суспільство велосипедистів-аматорів, засноване 9 серпня 1891 року, і вирішили презентувати, яким би було воно сьогодні, через 120 років.

Тоді, на рубежі 19 і 20 століть, київські велосипедисти любили збиратися на перехресті Хрещатика та Лютеранської вулиць, в будівлі що нині не зберегелася, під номером 29/1. Там був їх клуб, в буфеті якого столична велоеліта і снідала перед катанням за місто.

Реклама

Сучасна зйомка, участь в якій взяли Павло Третьяков (колекціонер), Арсеній Фінберг (засновник проекту "Цікавий Київ"), Юрій Марченко, (головний редактор Platfor.ma), Нікіта Добринін (головний редактор XXL Ukraine і телерадіоведучий), Анастасія Ваганова (концертний директор Caribbean Club), Женя Гаврилко (бренд-ментор, автор курсу Overeducated), Оксана Павленко (творець і головний редактор TheDevochki), Таня Кисельчук (генеральний продюсер напрямку культури Суспiльного Мовлення), Маріанна Факас (автор проекту та організатор фестивалю Ретро-круїз) і Марія Банько (pr-директор Сім'ї ресторанів Діми Борисова), максимально перенесла героїв в той цікавий час.

<b>RetroKanapka</b>

Цієї весни "Ретро-круїз" відбудеться 12 травня. Його учасники називають свято моментом об'єднання любові до історії міста, їзди на велосипеді і відродження культури міських гулянь. Також в цей день можна буде подивитися кіно під відкритим небом, піти на екскурсії в будинку знаменитих киян, перевтілитися в "Лабораторії Мод", послухати джаз, скуштувати ігристого і навіть влаштувати шопінг на вінтажному ярмарку або антикварному аукціоні.

А почнеться "Ретро-круїз" (www.retrocruise.com.ua) зі сніданку учасників велопараду, в істинно київськії ресторації – "Канапка-Бар". За 159 гривень можна буде отримати келих ігристого, декілька устриць, сидр і пастрамі-сендвіч або сендвіч зі стейком з тунця.

Організація: Ретро Круїз

Локація: Канапка-бар

Стиль: Олена Дидик

Макіяж і Зачіски: True colors beauty studio

Фото: Оля Сосюра

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.