До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Запах Парижа: готель Le Fouquet's Barriere

Аромат відкритого після реновації паризького Le Fouquet's Barriere не сплутати ні з чим.

Отель расположен на пересечении авеню Георга V и Елисейских Полей

Аромат номера паризького Le Fouquet's Barriereя вже не забуду. Він вершковий і солодкий настільки, що нагадує про макаруни. Східний і теплий – як француьке захоплення пряною стилістикою Марокко. Пудровий, як в антикварному магазині, в унісон історичному фасаду в дусі Прекрасної епохи. Аромат тут складається в єдиний пазл з інтер'єром – буржуазним і насиченим розкішним декором – над яким працював прославлений дизайнер Жак Гарсіа.

Реклама
Бархат, золото и оттенки красного в оформлении парижского отеля Le Fouquet`s Barriere

Окрім віденського Sacher і женевського La Réserve, Гарсіа займався дизайномпаризьких готелів Costes. Його декадентський стиль сподобався парижанам – не лише туристам. В оформленні Le Fouquet's Barriere впізнається фірмове прагнення до пишності і багатих глибоких відтінків і фактур – пурпура і золота, оксамиту та червоного дерева. Аромати йому під стать. Багатогранні композиції – результат співробітництва з парфюмерами Будинку Parfums Parour Карін Кашан і Крістіаном Дусульєром.

Колекція Fouquet's складається з п1яти ароматів, парфумованих свічок, сухого масла і туалетного мила – запахи можна привести з подорожі і в будь-яку хвилину оживити спогади.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.