До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тихо і затишно: 5 таємних місць Лазурного берега

71-й Каннський кінофестиваль вже перетворив набережну Круазет в живий потік. Vogue.ua знає, де сховатися від натовпу в ці дні на Лазурному березі.

Ніч в Hôtel du Cap-Eden-Roc

Hôtel du Cap-Eden-Roc скоро святкуватиме 150-річний ювілей. Свого часу він став прототипом готелю, описаного в романі Френсіса Скотта Фіцджеральда "Ніч лагідна". Протягом багатьох років готель в Антібі був місцем відпочинку багатьох відомих особистостей: членів королівських сімей, політиків, голлівудських зірок, письменників і художників. Харизматичний готель і зараз приваблює зірок . Під час Каннського кінофестивалю Hôtel du Cap-Eden-Roc працює як закритий клуб, щоб забезпечити гостям, серед яких Шерон Стоун, Софія Коппола і Клінт Іствуд, належний рівень приватності і затишку.

Реклама
Готель Hôtel du Cap-Eden-Roc
Сніданок в ресторані Cabane Bambou

Поки на Круазеті ніде яблуку впасти, піщані пляжі Сен-Тропе раді кожному гостю. Як і богемні ресторани курорту, серед яких виділяється Cabane Bambou, обласканий увагою зірок. Пляж ресторану хороший для медитативного прийняття сонячних ванн. За меню, в якому переважають сезонні продукти, відповідає шеф-кухар Жан-Люк Турнон. Кулінар віртуозно міксує овочі і морепродукти, та надає їм азіатського звучання за допомогою апетитних соусів.

Ресторан Cabane Bambou
Обід в Colombe d'Or

Легендарний готель Colombe d'Or загублений в пагорбах селища Сен-Поль-де-Ванс. Атмосфера тут не змінилася з часів золотого століття Рів'єри, коли готель був улюбленим місцем відпочинку художників, письменників і кінозірок. Поет Жак Превір міг провести тут все літо. Пікассо під час відпочинку полюбляв обідати на терасі. Бріджит Бардо обожнювала купатися в басейні Colombe d'Or. Кухня традиційна, багата. Розміститися можна як в обідньому залі або приватній кімнаті, так і на терасі в саду.

Готель Colombe d'Or @kate_collier
Вечеря в Tetou

На відстані всього 6 кілометрів від Канн, ресторан Tetou славиться найкращими буйабесами і лобстерами в окрузі. Причому, слава ця тримається з 1920 року, коли дід шеф-кухаря Tetou заснував ресторан. Серед постачальників – найкращі місцеві рибалки, тому продукти завжди свіжі, добірні. А щедрі порції і легка рука шеф-кухаря роблять це місце обов'язковим до відвідування для гурманів.

Ресторан Tetou
Дегустація вин на острові Сент-Онора

На острів Сент-Онора на човні можна дістатися за 30 хвилин. Менший серед двох найбільших Лерінських островів, він майже повністю зайнятий виноградниками ченців Лерінського абатства. Тут можна насолодитися заспокійливою атмосферою і добрими винами, а також повечеряти у невеликій таверні поблизу води.

Острів Сент-Онора @linaklios

За матеріалами vogue.fr

Читайте також:

Клаудия Кардинале стала лицом Каннского кинофестиваля

Украинский фильм на Каннском кинофестивале

Где выпить вина в Париже?

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.