До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкрасивіші Instagram-місця Лондона

Коли інфлюенсер Сіобан Фергюсон переїхала до Лондона дев'ятнадцять років тому, місто видалося їй некрасивим. Вона порахувала його занадто діловим, урбаністічним і брудним. Але через деякий час вона перейнялася неймовірною симпатією до столиці Великобританії. А причиною тому стали різні місця, які вона відвідувала протягом цих років. Тому вона вирішила зробити сторінку в Instagram і назвала її Pretty City London. Головною ідеєю проекту стала мета "показати іншу сторону" міста. Сьогодні акаунт нараховує близько 290 000 передплатників, а в квітні Фергюсон випустить однойменний путівник Prettycitylondon: Discovering London's Beautiful Places.

Elizabeth Street, Белгрейвія

На честь Тижня моди в Лондоні Фергюсон поділилася своїми улюбленими місцями, де можна зробити кращі фотографії для Instagram і не тільки, включаючи Центральний Лондон, Белгрейв та інші модні точки в місті. Від квіткових магазинів до британських бранчів, вражаючих дверей і архітектури, ось найгарячіші точки, які ви не зможете не сфотографувати.

Реклама

<b>Лондон инста</b>

За матеріалами: vogue.com

Читайте також:

Тиждень моди в Лондоні: Mary Katrantzou, Peter Pilotto і Ashish

Streetstyle: Тиждень моди в Лондоні, частина 1

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.